Dit platform bestaat uit toeleverend en service-verlenend bedrijven in de glastuinbouw, die 4x per jaar bij elkaar komen op de locatie van een van de deelnemers.
Onlangs is het bedrijf Protix toegetreden. Protix heeft als core-activiteit de opkweek van insecten waarbij proteïnen geproduceerd worden, maar ook het residu wordt vermarkt. Petfood markt, oliën, en nu ook biofertilizer worden als producten in de markt gezet. Hun meststof Flytilizer heeft veelbelovende resultaten laten zien.

Andere deelnemers aan het platform plantENvoeding zijn: Koppert, Klasmann-Deilmann, Netafim, Plant Research, Vegetables by Bayer, Geerten van de Lugt, Priva, Grodan en CropEye.
Op de agenda staan onderwerpen die de deelnemers zelf 1x per jaar selecteren. Kenmerkend is dat men vaak kiest voor innovatieve ontwikkelingen maar wel met een realistische inslag. Er wordt praktisch, intensief en humorvol gediscussieerd.


Mocht u interesse hebben neem dan contact op met Daan Kuiper – 0651216159 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.